Bestelformulier
Door in onderstaande lijst de producten van uw keuze aan te vinken, kunt u uw bestelling plaatsen. Klik hierna onderaan de pagina op volgende om uw gegevens in te vullen.

Klik hier om de verschillende contracten in een tabel te vergelijken.

Alle configuraties nu met een jaar GRATIS Premium lidmaatschap van TradersClub

 Configuraties: Software inclusief servicecontract 
 Wall Street Pro Basic€740,- 
 Wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd voor €269,- per jaar.
Een systeem dat 6 maal per dag de offici๋le EuroNext koersinformatie automatisch in Wall Street inleest. Daarbij heeft u support van onze helpdesk en alle updates.
 
 Wall Street Pro Delayed€895,- 
 Wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd voor €499,- per jaar.
De TBM 15 minuten vertraagde tick-by-tick en streaming Internet datafeed van de Euronext Amsterdam, Brussel en Parijs. Daarbij heeft u support van onze helpdesk en alle updates.
 
 Wall Street Pro Realtime Lite€995,- 
 Wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd voor €679,- per jaar.
De TBM realtime tick-by-tick en streaming Internet datafeed van de Euronext Amsterdam, Brussel en Parijs aandelen. De opties en futures zijn met een kwartier vertraagd. Daarbij heeft u suppo
 
 Wall Street Pro Realtime€1.295,- 
 Wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd voor €907,- per jaar.
De TBM real-time datafeed van de Euronext Amsterdam, Brussel en Parijs. Daarbij heeft u support van onze helpdesk en alle updates.
 
 Optionele Modules 
 TA Reporter€402,- 
 U kunt razendsnel een actueel rapport uitdraaien betreffende de technische gezondheid van portefeuilles, markten, of selectie van aandelen. Kennis van de technische analyse is niet noodzakelijk. Uniek is de automatische berekening van steun en weerstand. 
 Option Street€402,- 
 Automatisch selecteren van de beste optiestrategie, marginberekening, volatility analyse, optiemonitor, optiecalculator en nog meer maken Option Street Professional een zeer volledig optieprogramma. 
 Losse Servicecontracten 
 Servicecontract Basic€269,- 
 Een systeem dat 6 maal per dag de offici๋le EuroNext Amsterdam koersinformatie automatisch in Wall Street inleest. Daarbij heeft u support van onze helpdesk en alle updates. 
 Servicecontract Poweruse€329,- 
 Een systeem dat 6x per dag de GEHELE EuroNext (Amsterdam, Brussel & Parijs) koersinformatie automatisch in Wall Street inleest. Daarnaast krijgt u dagelijks automatisch de slotkoersen van de commodities, London en Frankfurt binnen. Daarbij heeft u support 
 Servicecontract Delayed€499,- 
 De TBM 15 minuten vertraagde tick-by-tick en streaming Internet datafeed van de Euronext Amsterdam, Brussel en Parijs. Inclusief alle opties en futures uit Amsterdam. Daarbij heeft u support van onze helpdesk en alle updates. 
 Servicecontract Realtime Lite€599,- 
 De TBM real-time datafeed van de Euronext Amsterdam, Brussel en Parijs. De opties en futures zijn met een kwartier vertraagd. Daarbij heeft u support van onze helpdesk en alle updates. 
 Servicecontract Realtime€907,- 
 De TBM real-time datafeed van de Euronext Amsterdam, Brussel en Parijs. Inclusief alle opties en futures. Daarbij heeft u support van onze helpdesk en alle updates. 
 WallStreet Software 
 WallStreet voor Eris€545,- 
  
 Overige Producten 
 Wall Street datadisk€55,- 
 Met de CD-ROM Datadisk van Keyword beschikt u in een klap over de historische dagkoersen van meer dan 1000 fondsen. Zonder deze datadisk heeft u met een nieuw pakket geen koershistorie in uw systeem en kunt u vele indicatoren pas na maanden gebruiken. 
 Cursusboek WallStreet Pro Basis€45,- 
 In dit cursusboek leiden wij u stap voor stap door het programma heen door middel van oefeningen. We beginnen met het simpelweg openen van een grafiek, maar eindigen met het importeren van koersen uit Excel.