Demonstratie video WallStreet Pro

Klik de play knop om de demo te starten.

Technische Analyse


Door de snelle grafische (MDI) interface kunt u tientallen grafieken, indicatoren en tekenobjecten razendsnel op uw scherm brengen. Natuurlijk ontbreken de laatste technieken op het gebied van de technische analyse, zoals bijv. parameter-optimalisatie en tradingsimulatie niet.

De indeling van het scherm kunt u helemaal zelf bepalen en opslaan per fonds. Alle indicatoren worden realtime bewaakt op aan- en verkoopsignalen en bij een doorbraak kunt u middels geluidssignalen of per mail op de hoogte worden gebracht.

WallStreet

TA-script developer

In Wall Street Professional is ook de complete TA-script developer opgenomen. Met deze uitgebreide programmeertaal zijn snel handelssystemen te ontwikkelen, te backtesten en te optimaliseren. Zelfs met Multi Timeframe en Multi Fonds functies!

Koersinformatie

Alle voor u belangrijke koersinformatie wordt on-line weergegeven in uw eigen koersmonitoren. Ook als het gaat om optiekoersen en diverse optieberekeningen dan zijn deze via het geavanceerde optie-overzicht te zien. Wall Street Professional waarschuwt u onmiddellijk wanneer uw koerslimieten worden overschreden.

Servicecontracten

Het Servicecontract is een must voor de ambitieuze belegger die Wall Street Professional optimaal en zorgeloos wil kunnen gebruiken. Want Wall Street Professional servicecontracthouders beschikken altijd over de nieuwste versie van de software, kunnen hun koersbestanden up-to-date houden en mogen op maximale ondersteuning en onderhoud van de software rekenen.

Offerte op maat

Wanneer u meer informatie wilt over hoe WallStreet Professional u kan ondersteunen om uw belegging strategieën maximaal te laten renderen, kunt u contact opnemen met Jolanda Hoebée (jolanda@onsitesolutions.nl). Zij kan u alle informatie geven over de functionaliteiten van het pakket en de verschillende servicecontracten.

Geïnteresseerd?
Stuur ons een Bericht

We reageren binnen 1 werkdag op uw bericht.